Tips

Tips på coronagåvor

Går du och funderar på hur och vad du ska belöna din personal med? Här har vi samlat tre heta tips på coronagåvor. Smidiga alternativ för dig som arbetsgivare och utmärkt för dig som anställd.

Zupergift

Ett presentkort med många valmöjligheter bland olika kända varumärken så som bland annat Akademibokhandeln, H&M, C More, Storytel, Spotify, Voi mfl. Som du hör så passar Zupergift passar vid alla tillfällen och till alla målgrupper. Alla anställda kan hitta något det gillar och därför passar Zupergift som coronagåva. Presentkortet levereras enkelt via e-post.
Ta reda på mer: zupergift.com

Gåvovalet

På gåvovalet hittar du mängder med både digitala och fysiska företagspresenter. Medarbetaren får välja ur ett brett sortiment och få med sig något hem som de faktiskt vill ha. Leverans av gåvovalet sker via e-post eller post, det väljer arbetsgivaren. Presentkortet Zupergift kommer också att finns som ett av valen på gåvovalet.
Läs mer på: gåvovalet.se

Julklappsvalet

Glöm inte – coronagåvan utesluter inte den skattefria julklappen på 450 kr. Genom att välja julklappsvalet låter du dina anställda välja julklapp själv. Precis som gåvovalet så väljer medarbetaren på ett stort sortiment av digitala och fysiska produkter.
Mer information på: julklappsvalet.se

Vill du läsa mer om reglerna kring coronagåvor? Här har vi samlat all information du behöver!